Eigen startpagina online zetten

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Het artikel Beheer startpagina voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. U vindt er allerlei tips. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld 30 te hebben op uw startpagina. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.
Free Web Hosting