Ontwikkel je nieuwe startpagina website

Een aangepast CMS programma is voor sommige websites nodig. Een startpagina website is daar een voorbeeld van. Vaak zal men in een gewoon CMS pakket de benodigde functionaliteiten niet vinden. Voor het bouwen van een startpagina website is er een apart script verkrijgbaar. Lees snel verder als zo een script wel interessant voor u is.

U kunt meer lezen over een startpagina PHP script op Startpagina script. Het script is gebouwd in de scripttaal PHP. De inhoud van de website wordt verder opgeslagen in een database. Desgewenst kunnen bezoekers zich op uw website registreren en hun eigen startpagina aanmaken. Naast links kan men ook diverse widgets toevoegen aan de eigen startpagina.

U kunt banners plaatsen die op alle dochterpagina’s te zien zullen zijn. Het plaatsen van een affiliate banner of een Google Adsense banner is eenvoudig. Indien gewenst kunnen banners elkaar afwisselen. Bannerrotatie wordt dat ook wel genoemd. Er zijn zo verschillende plekken waar u eenvoudig een aantal banners toevoegt.

Een wachtwoord kan kwijtraken. Een beheer kan via uw website heel gemakkelijk een aanvraag indienen voor wachtwoordherstel. Na de aanvraag voor een wachtwoordherstel zullen de instructies naar het e-mailadres van de betreffende beheerder worden gestuurd. Het e-mailadres kan de beheerder tijdens de aanmelding op uw website invoeren.

Tijdens het bezoeken van een startpagina kan men eenvoudig een formulier voor link toevoegen tevoorschijn halen. Men kan daarbij de locatie van een eventuele retourlink doorgeven. Het is ook mogelijk om een geldbedrag te vragen voor de linkplaatsing. De bezoeker kan meteen via uw website betalen. De nieuwe link wordt automatisch door het script toegevoegd als de betaling succesvol is verlopen.
Free Web Hosting