Een nieuwe startpagina samenstellen

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Dus in feite een combinatie van de opties.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Het artikel wat zijn backlinks? bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.
Free Web Hosting