Uw Nederlandse startpagina bouwen

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. De dochterpagina’s worden vaak per thema aangemaakt. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

U mag best uitstapjes naar andere onderwerpen maken op uw startpagina. U mag ook een algemene startpagina maken. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in het artikel Een nieuwe startpagina maken. Ook staan er tips om de kwaliteit van uw startpagina te waarborgen. Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen zoeken op “startpagina script”. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Veel mensen plaatsen alleen links. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Zo kan het behoorlijk lucratief worden.
Free Web Hosting