Een moderne portaalsite bouwen

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Een startpagina website is uiterst interessant voor linkbuilding. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. De pagina Bouw uw nieuwe portaalsite bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het plaatsen van een administrator account. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het aanpassen van een startpagina is erg gemakkelijk met het script. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt bovendien affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting