Bouw je eigen startpagina

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u maakt gebruik van Google Ads. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Via het artikel Aanmelden startpagina kunt u meer er over lezen. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Wordt er een retourlink gevraagd? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.
Free Web Hosting