Bouw uw eigen affiliate internetshop

Een affiliate webwinkel opzetten is vrij eenvoudig te doen met een daarvoor bedoeld CMS systeem. Het beheerpaneel van een dergelijk CMS programma kunt u gebruiken om de shop geheel naar wens aan te passen. Omdat u meerdere productfeeds aan het systeem kunt toevoegen, is er de mogelijkheid om de producten van meerdere aanbieders te promoten. Maar u ook de algemene instellingen van de shop wijzigen via het beheerpaneel. Er is verder de mogelijkheid om linkpartners op uw website te vermelden als u daar interesse in heeft.

De producten zullen in verschillende categorieën worden ingedeeld tijdens het laden van de productfeeds. Bent u op zoek naar extra inkomen via affiliate marketing, neem dan ook eens affiliate webshop beginnen door. Het is niet moeilijk om met behulp van een script uw eigen affiliate shop te bouwen. Klik op de link hierboven voor meer informatie.

Aan verschillende plekken binnen uw webshop kunnen banners worden toegewezen. Aan de banner ruimtes kunt u via de backend gemakkelijk banners toevoegen. Wanneer u een banner toevoegt is het mogelijk om aangepaste code toe te voegen of een plaatje met de bijbehorende link.
Free Web Hosting