Gemakkelijk een uitgebreide portaal website runnen

Het zal met behulp van een startpagina website heel eenvoudig zijn om een overzicht te maken van websites die u leuk vindt. Een dergelijke website kan met behulp van een script snel in elkaar gezet worden. Er hoeft geen nieuw script geprogrammeerd te worden. Ik raad u graag verderop in dit artikel een handig script hiervoor aan.

Een dergelijk script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u allerlei aanpassingen aan de website kunt doen. De pagina eigen startpagina voorziet u van informatie over zulke scripts. In dat artikel vindt u een interessant PHP script. Het script heeft heel veel mogelijkheden voor het beheer van een eigen startpagina website. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan. Wanneer u zich met linkbuilding bezighoudt, dan passen startpagina’s zeker binnen uw strategie. U zult ontdekken dat het heel eenvoudig is om extra inkomsten te genereren met een startpagina website.

Veel klanten hebben het script al aangeschaft. Net als bij een Gouden Gids worden er geen telefoonnummers maar websites vermeld.Met een startpagina website kunt u snel een link catalogus in elkaar zetten. Een dergelijke website kan met behulp van een script snel in elkaar gezet worden. Het zelf bouwen van een script daarvoor is in geen enkel geval nodig. Een reeds bestaand script gebruiken is eigenlijk zelfs aanbevolen.
Free Web Hosting