Een eigen startpagina maken

Misschien heeft u nog geen eigen startpagina aangemaakt omdat u geen verstand van de techniek heeft. Daarentegen zal er weinig technische kennis voor nodig zijn. De persoon die de eerste startpagina website maakte, deed dit juist zodat mensen zonder verstand van de techniek toch een link catalogus kunnen maken. Sinds de eerste startpagina website kunnen mensen die geen technische kennis hebben toch vrij gemakkelijk uit de voeten. Dit betekent dat u voor het maken van een startpagina niets van HTML hoeft te weten.

Het enige wat u nodig heeft is een werkend e-mailadres en een internetverbinding. Verder is het natuurlijk handig om te weten naar welke sites u gaat linken. Op veel startpagina websites kunt u zich registreren. Daarna kunt u een eigen startpagina aanmaken. Wanneer u zich heeft geregistreerd kunt u inloggen op de website. Zodra u bent ingelogd komt u in het beheergedeelte terecht. Via dit beheergedeelte maakt u de startpagina aan en kunt u de pagina beheren.

Mogelijk bent u op zoek naar meer informatie. Er zijn een aantal artikelen die u kunt raadplegen. De pagina eigen startpagina samenstellen kunt u bijvoorbeeld doornemen. Er zijn meer artikelen over eigen startpagina beheren op die website te vinden. U kunt er meer artikelen over het beheer van een eigen startpagina vinden.

Het is goed om te onthouden dat er geen kosten verbonden zitten aan het aanmaken van een eigen dochterpagina. Technische kennis is dus ook niet vereist. Er is geen reden om te wachten met het aanmaken van uw eigen startpagina. Over een half uur kunt u al een eigen startpagina hebben met enkele links erop.
Free Web Hosting