Eenvoudig uw favoriete sites online beheren

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. Voor elk thema kunt u een losse dochterpagina samenstellen. U voegt uw favoriete bookmarks toe in de rubrieken die per startpagina kunnen worden aangemaakt. U kunt per deelthema een rubriek aanmaken op de verschillende dochterpagina’s.

Meer informatie nodig over een handig te gebruiken script waarmee u een startpagina website kunt samenstellen? Het is verstandig om nederlandse startpagina eens te lezen. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. In een rubriek kan bijvoorbeeld het laatste nieuws getoond worden. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. Hoeveel pagina’s u aanmaakt, daar zit geen enkele beperking op.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.
Free Web Hosting