Een eigen advertentie website beginnen

Bent u van plan om een advertentie website te starten? In het geval dat u geen verstand van de techniek heeft, dan is het toch nog mogelijk een eigen advertentie te beginnen. U kunt van een advertentie script gebruik maken voor het opbouwen van uw eigen marktplaats. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het aanschaffen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Een adverteerder kan eenvoudig een nieuwe advertentie toevoegen op uw advertentie website. Men kan via een reactieformulier gemakkelijk op een advertentie reageren. Met behulp van een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Het doornemen van is aan te raden als u op zoek bent naar een goed advertentie script. Er schijnt diverse extra mogelijkheden in te stellen bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Voor iedere afzonderlijke optie kunt u geld vragen. Verder is het mogelijk om aan het plaatsen van een advertentie in bepaalde rubrieken een prijs te koppelen. Er is voor verschillende betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het advertentie script. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners op uw advertentie website. Verder kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. Meta keywords en de meta description van uw website geeft u tijdens de installatie op. Deze metagegevens op een later tijdstip wijzigen kan simpel met behulp van het beheerpaneel. Per afzonderlijke categorie kunt u verder meta gegevens invullen, die bij de betreffende categorie aan de zoekmachines worden doorgegeven. Een bezoeker kan snel de recent bekeken advertenties inzien en gemakkelijk terug navigeren.
Free Web Hosting