Eenvoudig uw favoriete sites op een rijtje

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. U kunt de startpagina website zelfs per thema inrichten. Per dochterpagina kunt u rubrieken toevoegen, waarbinnen u uw bookmarks kunt opnemen. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Het is verstandig om Uw bookmarks online beheren eens te lezen. Er is ook een verwijzing naar de website van de ontwikkelaar te vinden op die pagina. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

U kunt verder contextuele teksten toevoegen aan alle startpagina’s waarbij u meer informatie over ieder deelonderwerp kunt verstrekken. In een rubriek kan bijvoorbeeld het laatste nieuws getoond worden. Het laatste nieuws kunt u bijvoorbeeld met behulp van een RSS feed weergeven. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

Direct nadat u online betaald heeft, krijgt u toegang tot de pagina waarop het script te downloaden is. De bestanden kunt u daarna heel makkelijk op uw hosting plaatsen. Nadat u de bestanden heeft overgezet, kunt u de installatie starten. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Zoals de meta gegevens voor Google en de gegevens voor de databaseverbinding. Ook kunnen de gebruikersnaam en het password voor het administrator account ingesteld worden. Op elk moment kunt u met dit account inloggen en wijzigingen aanbrengen op de website.
Free Web Hosting