Stoppen met blowen afkickverschijnselen

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Van belang is wel dat u de risico's van blowen kent. Een tips is om niet dagelijks te blowen. U zit goed wanneer u minimaal twee dagen in de week geen wiet rookt.

Dat blowen op zich wel ontspannend is, kan niet worden ontkent. Maar afleiding zoeken kan ook op een andere manier. Een uurtje zwemmen kan bijvoorbeeld heerlijk zijn. Kan men zonder joint niet ontspannen dan is men er afhankelijk van geraakt.

Als u goed heeft opgelet heeft u gemerkt dat wiet steeds duurder wordt. Het is voor veel cannabisgebruikers een behoorlijke kostenpost. Iedere dag blowen kost per maand zo'n 300 euro. Denk aan duizenden euro's per jaar. Sommige mensen krijgen er serieuze geldproblemen door.

Een cannabisgebruiker kan behoefte hebben aan een joint om te kunnen slapen. In dat geval is iemand duidelijk verslaafd aan blowen. In een dergelijke situatie moet u eigenlijk stoppen met blowen. Daarbij kan hoe stop ik met blowen prima helpen.

Een joint bevat vaak tabak. En tabak bevat wel drieduizend giftige stoffen. Deze stoffen krijgt u dus ook binnen bij het blowen.
Free Web Hosting