Een nieuwe advertentiewebsite maken

Een eigen marktplaats kan worden begonnen met een daarvoor gebouwd PHP script. Het script is voorzien van een beheerpaneel waarbinnen adverteerders hun eigen advertenties kunnen beheren. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Het is mogelijk om op een later moment een advertentie te wijzigen.

Schaft u een kant en klaar CMS voor marktplaats websites aan, dan zal dit ontwikkeltijd schelen. Het is in korte tijd mogelijk om uw eigen marktplaats te beginnen met behulp van de tips uit het artikel marktplaats script kopen. De kans is gering dat een PHP programmeur voor hetzelfde bedrag een geheel nieuw script kan ontwikkelen.

De website van de ontwikkelaar van het script bevat meer informatie wanneer u voornemens bent om het script in gebruik te nemen. De diverse mogelijkheden van het script kunt u vinden op de website van de aanbieder. U kunt heel makkelijk gebruikmaken van het script, ook wanneer u niets over het script weet. Ook als u weinig technisch inzicht heeft, is het script relatief makkelijk in te zetten.

Het is mogelijk om hosting bij het script af te sluiten wanneer u dat wenst. Daar is een SSL certificaat bij inbegrepen, zodat uw script ook over een veilige verbinding verloopt. Per advertentie kunnen een website en een telefoonnummer worden vermeld. Het is mogelijk om losse prijzen te vragen voor deze opties. U kunt verschillende betaalgateways gebruiken.
Free Web Hosting