Startpagina website maken info

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt via een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een startpagina script is niet duur. Waar het bij een startpagina voornamelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s behoorlijk interessant voor off-page SEO. Een link kan doorgaans op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Met behulp van het artikel Portaalsite bouwen tips kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens eenvoudig een eigen startpagina maken. Daarnaast mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Bovendien is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan uiterst eenvoudig via het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Ook zijn banners op een makkelijke verstandige te toevoegen op uw website. Een nieuwe banner plaatsen is zeer eenvoudig te doen.
Free Web Hosting