Uw advertentie website eenvoudig starten

Bent u van plan om een advertentie website te starten? Heeft u geen verstand van de techniek, dan zijn er alsnog oplossingen voor een eigen marktplaats. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. U krijgt dan een configurabele advertentie website. Er wordt door het marktplaats script voor gezorgd dat adverteerders zich gemakkelijk kunnen registreren op uw site en een nieuwe advertentie kunnen plaatsen. Men kan met behulp van een reactieformulier eenvoudig op een advertentie reageren. Reageren op een advertentie kan men eenvoudig met behulp van een reactieformulier doen.

Voor een geschikt advertentie script verwijs ik u graag naar de pagina marktplaats CMS. Er schijnt diverse extra mogelijkheden in te stellen bij het plaatsen van een nieuwe advertentie. Voor iedere afzonderlijke optie kunt u geld vragen. Ook is een categorie zo in te stellen dat er voor de advertentieplaatsing in die categorie betaald moet worden. Het marktplaats PHP script ondersteunt diverse online betaalmethodes. Reageren op een advertentie kan men eenvoudig middels een reactieformulier doen.

In het geval dat u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Het is mogelijk om een Google Adsense blokje aan uw advertentie website toe te voegen. Een alternatief is het aanmaken van affiliate banners aan uw advertentie website. Het script is voorzien van een banner rotator.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats script. De belangrijke gegevens voor de zoekmachines zijn tijdens de installatie in te vullen. Op een later moment deze gegevens weer wijzigen is heel eenvoudig. Op de diverse pagina’s van de rubrieken kunt u bovendien metagegevens kwijt die bij die categorie horen. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.
Free Web Hosting