Maak een eigen startpagina

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? De pagina bevat er informatie over. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Als laatste krijgt u nog een tip mee. Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting