Startpagina script informatie

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Dit kan met een startpaginascript. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Aanmelden startpagina. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. De links op uw startpagina worden over het algemeen in een categorie geplaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting