Je eigen marktplaats bouwen

Is uw plan om binnenkort een advertentie website te beginnen? Wanneer u geen verstand van de techniek heeft, dan is het toch nog mogelijk een eigen advertentie te beginnen. U kunt met een marktplaats script uw advertentie website makkelijk opbouwen. U krijgt dan een configurabele advertentie website. Een adverteerder kan makkelijk een nieuwe advertentie toevoegen op uw advertentie website. Iemand met interesse in een aangeboden object kan eenvoudig reageren op een advertentie. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een bericht naar de adverteerder sturen.

Voor een geschikt advertentie script verwijs ik u graag naar de pagina advertentie script. Bij het plaatsen van een advertentie op uw marktplaats website kunt u verschillende extra mogelijkheden aanbieden, waarvoor u de adverteerder kunt laten betalen. U krijgt de mogelijkheid om betaalde rubrieken aan te maken op uw marktplaats website. Er is voor verschillende betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het marktplaats PHP script. Via een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Tevens heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. Maar het is tevens mogelijk om met iemand een al bedrag voor een vaste periode af te spreken. Banners kunnen worden afgewisseld als u dat wilt.

Bij de ontwikkeling van het marktplaats script is bovendien rekening met zoekmachines gehouden. De belangrijke gegevens voor de zoekmachines zijn gedurende de installatie in te vullen. Deze zijn later met behulp van de beheeromgeving simpel te wijzigen, op het moment dat de behoefte daarvoor ontstaat. Daarnaast kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de diverse rubrieken op uw advertentie website invullen. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.
Free Web Hosting