Startpaginabeheer

Een eigen startpagina samenstellen biedt een aantal voordelen. Bovenal is er de mogelijkheid om links aan te leggen naar de websites die u het leukst of interessantst vindt. Verder kunt u uw eigen websites uitstekend promoten via een eigen startpagina. Geld verdienen met uw eigen startpagina is eveneens mogelijk.

Het is nodig om u te registreren voordat u een eigen startpagina kunt samenstellen. Op de websites waar u een dochterpagina mag aanmaken, is een registratieformulier aanwezig. Een startpagina website waar u een eigen dochterpagina mag maken, is meestal via eenvoudige Google zoekopdrachten te vinden. U vindt de websites met zoektermen zoals “nieuwe startpagina samenstellen”.

Voor uw startpagina is het nodig om een geschikte naam te bedenken voor het subdomein waar deze op komt te staan. Heeft uw startpagina een bepaald thema, dan is het een goede gewoonte om uw startpagina naar dit thema te vernoemen. Op veel websites is een algemene linkpagina ook toegestaan. Het komt vaak voor dat er dan links over verschillende thema’s op de pagina staan. Is uw nieuwe pagina een algemene startpagina, dan is de naam wat minder belangrijk.

Belangrijk is dat u het juiste e-mailadres opgeeft bij het aanmelden voor een eigen startpagina. Sommige websites versturen een bevestigingslink waarop u dient te klikken. Deze link wordt per e-mail naar u toegestuurd. Wanneer deze extra stap er nog niet is, is het invoeren van een correct e-mailadres alsnog zinvol. Mocht u uw wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u namelijk instructies aanvragen om uw wachtwoord te herstellen. De instructies waarmee u uw wachtwoord kunt herstellen worden per e-mail naar u verstuurd. Dit wordt lastig wanneer het e-mailadres dat u heeft ingevuld niet correct blijkt te zijn.

Voor meer achtergrondinformatie over het aanmaken van een startpagina zijn er meer artikelen te vinden online. Zo is eigen startpagina maken het doornemen waard. Als u op voorhand weet wat er te gebeuren staat, dan gaat het ook makkelijker. Wanneer de pagina is gevuld, zal er ook onderhoud aan de pagina nodig zijn. De website waar het artikel op staat waarnaar wordt verwezen, heeft meerdere teksten over het aanmaken van uw eigen dochterpagina.

Uw startpagina zal leeg zijn wanneer u het net heeft aangemaakt. Het is belangrijk dat u een rubriek aanmaakt. Daarna kunt u pas links toevoegen. Bij een startpagina staan de links namelijk altijd in een rubriek. In de regel maakt men meer rubrieken. Bij de rubriek is het verplicht een rubriektitel in te vullen. Zo kunt u een deelonderwerp opgeven als rubriektitel. Zo rangschikt u uw links naar onderwerp. Voor de bezoeker ontstaat er zo ook een heldere structuur.
Free Web Hosting