Uw eigen webwinkel maken

Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen.

Het zelf opstarten van een webwinkel is niet heel lastig te doen. Via de pagina online webshop maken kunt u een PHP script vinden waarmee u zelf een webwinkel kunt realiseren. Met dit eenvoudig te gebruiken PHP script kunt u een webshop runnen. Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. Aan de hand van de bestelling wordt een overzicht naar u per e-mail opgestuurd. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. Daarbij is het PHP script aan te passen. Een webwinkel beginnen behoort zo ook tot de mogelijkheden wanneer u er geen verstand van heeft. Wilt u ook uw eigen spullen verkopen met behulp van een naar uw smaak ingerichte webshop? U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. Met dat PHP script kan een geweldige webshop in elkaar worden gezet. PHP scripts worden breed ondersteund.
Free Web Hosting