Een mobielvriendelijke advertentie site bouwen

U krijgt met een advertentie script een hoop functionaliteiten meegeleverd. De topadvertentie geeft daarbij mogelijkheden voor inkomsten. Uw topadvertentie staat enige tijd bovenaan het overzicht van de advertenties op uw site. U kunt zelf bepalen uit welke opties de adverteerder kan kiezen voor de topadvertentie.

Een goed advertentie script is via het artikel advertentie script eenvoudig te vinden. Het script is geschreven in PHP. U dient er rekening mee te houden dat er een database aangemaakt dient te worden op uw hosting. Ook met weinig kennis van de techniek zult u waarschijnlijk geen problemen ondervinden tijdens het werken met het script. Tijdens het installeren van het script kan een account voor het beheer aangemaakt worden.

Via dit beheeraccount kan iedere instellingen van uw website worden aangepast. Het aantal foto’s dat maximaal bij een advertentie mag worden geplaatst, kunt u zo wijzigen. Heeft u veel ruimte, dan kunt u het ruimer instellen dan wanneer u zuinig met de schijfruimte dient te zijn.

U kunt het script aan verschillende betaalproviders hangen. Zo worden de betaalgateways TargetPay en Mollie ondersteund. U kunt zo zelf bepalen met welke partij u het liefst zaken doet. Betalen via deze betaalgateways is voor Nederlandse en Belgische klanten heel eenvoudig.

Verder kan er geboden worden op advertenties. Bij het plaatsen van een advertentie, kiest de adverteerder zelf of bieden is toegestaan. De adverteerder zal een e-mail ontvangen wanneer er een bod binnenkomt. Wanneer er biedingen zijn, zullen de laatste biedingen bij de advertentie worden weergegeven. Bij elk bod krijgt de adverteerder een knop te zien om contact op te nemen met de persoon die het bod heeft uitgebracht. Men heeft de mogelijkheid om een bod weer in te trekken. Zowel de adverteerder als de bieder kan een bod weer weghalen.
Free Web Hosting