Startpagina website realiseren info

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor amper geld vast aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan tevens uitstekend worden ingezet. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. De pagina Realiseer je eigen portaalsite bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het installeren is niet lastig.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u makkelijk uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Bovendien is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Een dochterpagina up-to-date maken kan heel gemakkelijk via het beheerpaneel. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript eenvoudig extra inkomen genereren. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Het verkopen van links is met het script eenvoudig te doen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het plaatsen van banners. Het aanmaken van een nieuwe banner is enorm simpel.
Free Web Hosting