Bouw een eigen startpagina

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. U mag op een startpagina namelijk links plaatsen naar andere websites. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Met uw dochterpagina kunt u ook een extra inkomen genereren. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan alles in eigen beheer. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Maak uw eigen startpagina. Met dit script kunnen ook mensen zonder technische kennis aan de slag. U hoeft niets te weten over programmeren.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Uw eigen startpagina. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.
Free Web Hosting