Moderne advertentiesite maken

Met behulp van een marktplaats PHP is het gemakkelijk om aanpassingen aan uw advertentie website te verrichten. De software is vrij eenvoudig aan de praat te krijgen. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. Tijdens het installeren kan de belangrijkste informatie ingevuld worden. Zo kunt u de meta gegevens van de website invoeren. Verder zijn de gegevens voor de databaseconnectie in te voeren tijdens de installatie. Er zijn verder een username en password voor uw beheeraccount in te stellen. U kunt uw eigen marktplaats starten met behulp van de tool waarnaar u verderop een link vindt.

Als u meer over een dergelijk script wilt lezen, dan kunt u eigen marktplaats beginnen doornemen. Er wordt een registratieformulier voor advertenties weergegeven op uw eigen marktplaats website. Met dit registratieformulier maakt de adverteerder een eigen account aan. Met een eigen account kan de adverteerder nieuwe advertenties plaatsen op uw advertentie website. U kunt aanvullende opties aanbieden bij de advertentieplaatsing waarmee u inkomsten kunt genereren.

De beheeromgeving geeft u de mogelijkheid om heel eenvoudig aanpassingen te verrichten aan uw advertentie website. U kunt bijvoorbeeld het overzicht van de advertenties zelf indelen. U kunt verder de kleurstelling eenvoudig veranderen. Er worden verschillende payment gateways ondersteund door het PHP script. Dit zorgt ervoor dat adverteerders makkelijk kunnen betalen voor de door u aangeboden opties.

Het doen van aanpassingen via het beheerpaneel is heel erg eenvoudig. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. U weet na verloop van tijd precies welk scherm waarvoor dient.
Free Web Hosting