Uw favoriete websites online beheren

Links naar uw website kunnen gemakkelijk worden geplaatst op startpagina’s. Een verbetering van de positie van uw website binnen de zoekresultaten van Google kan worden gerealiseerd met behulp van links. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Een startpagina site kunt u met een script ook zelf in elkaar zetten.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

Naast links kunt u ook speciale blokken plaatsen, waaronder een nieuwsblok. Zelf een startpagina website oprichten kan met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script, waarover meer te lezen is op eigen startpagina. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

Het script zal de voorpagina van uw website net als elke andere startpagina behandelen. U kunt links en speciale blokken plaatsen. U kunt een widget gebruiken om bijvoorbeeld het laatste nieuws of een weerkaart te tonen. Beheerders hebben de volledige controle over de uitstraling van elke dochterpagina.

Een andere mogelijkheid voor het generen van inkomsten is met behulp van banners. Denk aan affiliate banners. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradetracker.
Free Web Hosting