Een uitgebreide marktplaats maken

Wij beschrijven in dit artikel een eenvoudig te beheren script waarmee een eigen marktplaats opzetten prima te doen is. Een centrale beheeromgeving is een belangrijk onderdeel van het PHP script. Vanuit deze omgeving kunt u eenvoudig uw eigen website beheren. De inloggegevens voor uw beheeraccount kunt u gemakkelijk tijdens het installatieproces zelf kiezen.

Het scheelt een hoop ontwikkeltijd wanneer u een reeds bestaand content management systeem voor advertenties websites aanschaft. Neem marktplaats CMS door wanneer u graag meer zou willen weten over een PHP script waarmee u snel een advertentie website de lucht in heeft. De kans is gering dat een PHP programmeur voor hetzelfde bedrag een geheel nieuw script kan ontwikkelen.

Een groot voordeel van een reeds bestaand script is dat het ook duidelijk is hoe de ondersteuning geregeld is. Hoewel het mogelijk is om zelf het template met HTML uit te breiden, is dergelijke kennis niet noodzakelijk. De opmaakcodes worden genegeerd nadat u de kleuren voor uw website heeft gekozen. U kunt vanuit een afzonderlijk beheerscherm de kleurstelling van uw website aanpassen.

Zo kan het advertentie overzicht worden uitgebreid met verschillende banners. Voor de verschillende opties die u bij advertentieplaatsing heeft kan een tarief worden gerekend. Dit tarief kunt u in het beheerpaneel instellen.
Free Web Hosting