Een mooie startpagina maken

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. De dochterpagina’s worden vaak per thema aangemaakt. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Via een zoekopdracht in de zoekmachine vindt u eenvoudig sites waar een startpagina aanmaken is toegestaan.

U mag best uitstapjes naar andere onderwerpen maken op uw startpagina. U mag ook een algemene startpagina maken. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Beheer startpagina. Ook staan er tips om de kwaliteit van uw startpagina te waarborgen. Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen zoeken op “startpagina script”. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. U kunt zich met uw startpagina prima onderscheiden van de rest door iets anders te doen.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Met startpagina’s is zo nog altijd geld te verdienen.
Free Web Hosting