Site bouwen software

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. Op de pagina Beheer makkelijk uw site vindt u meer informatie over dergelijke tools. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Het systeem zal de installatieprocedure beginnen bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. Tijdens de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Daarnaast kunt u tevens een beheeraccount aanmaken middels het installatiescript. Met dit beheeraccount kunt u via de beheergedeelte wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Dit is makkelijk te realiseren via het CMS systeem. Er zal ook een scherm zijn waarmee u gemakkelijk banners aan uw website toevoegt. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten middels uw website te koop aanbieden. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen als u dat wilt. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. De klant kan tussen diverse betaalwijzen kiezen voor de online betaling nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. Middels het beheeromgeving kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. Voordat u het CMS pakket aanschaft is er de optie om een demo omgeving te bekijken.
Free Web Hosting