Basisinformatie PHP

Wanneer u gebruikmaakt van PHP, dan kunt u extra functionaliteiten aan uw website toevoegen. PHP is een erg belangrijk onderdeel van een groot aantal webapplicaties. PHP voegt allerlei handige functionaliteiten toe die u met HTML niet kunt aanroepen. Voor complexere webapplicaties is een motor zoals PHP in feite onmisbaar. PHP is een zeer populaire scripttaal voor webontwikkelaars.

Het zal u mogelijk verbazen op hoeveel servers PHP gewoon aanstaat. Dit scheelt u tijd omdat u niet zelf allerlei dingen hoeft te installeren. Op die manier hoeft een gastenboek php inbouwen niet tijdrovend te zijn.

Het leren van PHP is voor de meeste mensen niet echt ingewikkeld. Een PHP gastenboek of PHP agenda is op deze manier vrij eenvoudig aan de website toe te voegen. Ook zijn er allerlei libraries en frameworks te downloaden die functionaliteiten toevoegen aan PHP.

De PHP omgeving kunt u zonder kosten van het internet plukken het installeren. Men heeft voor alle populaire operating systems een versie beschikbaar gesteld.
Free Web Hosting