Maak een nieuwe portaalsite

Verder krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Een bezoeker kan met behulp van het eigen subdomein van een startpagina gemakkelijk naar de betreffende startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de content van de correcte dochterpagina te zien krijgen. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een startpagina script is niet duur. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is bovendien veilig in elkaar gezet.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. Voor mensen met kwade bedoelingen is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Voldoende beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website. U kunt de pagina Nederlandse startpagina doorlezen op het moment dat u wel oor naar zo een soort script heeft. In het geval dat u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. Naast links kunt u tevens teksten en allerlei widgets aanmaken aan uw startpagina’s. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Een uitstekend beveiligd startpagina script is cruciaal aangezien de bezoeker een account kan creëren.
Free Web Hosting