Realiseer je nieuwe portaalsite

Wilt u graag uw eigen startpagina website hebben? Het starten van een startpagina website is niet lastig. Met plezier helpen we u met het succesvol opzetten van een startpagina website. U zult een webhosting pakket moeten aanschaffen voor een eigen startpagina website. Daarnaast is een eigen domein registreren een noodzakelijke stap. En u zult tenslotte een startpagina script nodig hebben. U kunt direct beginnen met content op de website creëren. Uw uw webhosting pakket dient het draaien van PHP scripts te ondersteunen.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Bij een bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zorgt ervoor dat de overeenkomstige inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. Zo zal de browser de juiste dochterpagina tonen aan de bezoeker.

Het beginnen van een eigen startpagina website is verder voor u zonder veel moeite te doen. Lees de pagina Eigen startpagina door op het moment dat u meer wilt weten. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, meestal met een eigen thema. De categorieën op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

Het script zorgt ervoor dat het beheer erg simpel is. Het betreft een systeem die u op uw webhosting pakket plaatst. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de overeenkomstige inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden.
Free Web Hosting