Moderne advertentiewebsite maken

Een eigen marktplaats beginnen is niet lastig als u weet wat u moet doen. Het is handig om een script te kopen dat speciaal bedoeld is voor het maken van een advertentie website. Een eigen domein is handig, samen met de bijbehorende webruimte. Een database aanmaken is nodig om het marktplaats PHP script te kunnen gebruiken.

Een script waarbij dit goed kan kunt u via Een responsive marktplaats bouwen vinden. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Een database dient er ook op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Ook met weinig kennis van de techniek zult u waarschijnlijk geen problemen ondervinden tijdens het werken met het script. Met dit beheerdersaccount kunt u op latere tijdstippen toegang krijgen tot het beheerpaneel.

Via dit beheeraccount kan iedere instellingen van uw website worden aangepast. Zo kunt u het aantal foto’s dat bij een advertentie is toegestaan aanpassen. Zo kunt u het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte.

Het script ondersteunt diverse betaalproviders. DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. U kunt zo zelf bepalen met welke partij u het liefst zaken doet. Zowel Nederlandse als Belgische adverteerders hebben zo mogelijkheden om te betalen op uw marktplaats website.

U kunt ook de paginanummering aanpassen. Bijvoorbeeld of u getallen ziet of alleen 2 knoppen voor het vorige en het volgende scherm. U kunt hier ook aanpassen hoeveel advertenties er dienen te worden getoond per scherm wanneer een bezoeker het overzicht of de zoekresultaten bekijkt. Ook het kleurschema van uw marktplaats website kunt u via het beheerpaneel aanpassen.
Free Web Hosting