Uw Nederlandse startpagina maken

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe kunt u ze laten staan. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook plaatjes op uw startpagina te plaatsen. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in eigen startpagina maken.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. U bouwt er een stukje garantie mee in. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting