Een professionele marktplaats runnen

Voor het bouwen van een werkende advertentiewebsite kan gebruik gemaakt worden van de scripttaal PHP. Wanneer u genoeg verstand heeft van programmeren kunt u prima iets schrijven. Verder is het mogelijk om een kant en klaar marktplaats CMS aan te schaffen.

Het zal niet heel lastig zijn om uw eigen advertentie website te beheren. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. Het is mogelijk om de kleuren van uw website volledig naar eigen wens aan te passen. En kunt u in het overzicht op uw voorpagina tussen de advertenties door banners toevoegen.U kunt met het kopen van een script dat reeds bestaat flink wat ontwikkeltijd besparen. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. Ook wanneer u het door een programmeur laat bouwen, kost dit tijd en geld. U weet van te voren bij welke partij u dient te zijn wanneer er iets met het script mis blijkt te zijn.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? De pagina Wil je een advertentie site runnen? kan u verder helpen. U kunt naar de aanbieder navigeren met behulp van de links. De betaling dient online te geschieden. De bestanden downloaden kan meteen zodra u heeft betaald. De download link ontvangt u ook in een e-mailbericht. Mocht het nodig zijn om het script ooit opnieuw te downloaden, dan kunt u de link in de e-mail gebruiken.

Tijdens het installeren vult u in het eerste scherm de titel en de meta gegevens in. U kunt met het tweede scherm de databaseconnectie instellen. U mag in het derde scherm een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen om in te loggen op de beheeromgeving.
Free Web Hosting