Begin een nieuwe startpagina website

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een startpagina script is niet duur. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarnaast uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Startpagina aanmaken. Het installeren is niet lastig.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina tevens het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het script maakt het uiterst simpel om een dochterpagina aan te passen. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig.
Free Web Hosting