Maak eigen startpagina

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. U kunt ermee de promotie van uw andere websites doen. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Het is ook mogelijk dat u zelf een startpagina website wilt opzetten. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Klik op Eigen startpagina om meer over startpagina scripts te weten te komen. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting