Je eigen startpagina

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. U kunt Startpagina overzicht lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting