Een Nederlandse startpagina maken

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. U combineert de opties dan gewoonweg.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Men kan besluiten met de website te stoppen. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Het is raadzaam om het artikel Een mooie startpagina maken door te nemen. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.
Free Web Hosting