Snel een moderne portaal website runnen

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Het is verder mogelijk om de websitebeheerder een retourlink te laten betalen.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. De betaling vindt daarbij online plaats.

U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Op de pagina eigen startpagina is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script. Op de website van de aanbieder kunt u online betalen. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.
Free Web Hosting