Uw website maken met een CMS pakket

Voor het maken van een eigen website is het verstandig een beheertool te gebruiken. Men noemt zo een tool tevens wel een content management systeem. Meer over een uitstekende website beheer tool vindt u op CMS afkorting. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Er wordt u tevens gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. U kunt met dit account inloggen op de beheergedeelte en beheerderstaken uitvoeren.

Wilt u een formulier aanmaken op uw website, dan kan dat prima. Hierbij mag u zelf bepalen uit welke velden het formulier bestaat. Het toevoegen van verschillende formulieren is zo mogelijk. Verplicht of niet verplicht stelt u per veld in. Middels e-mail ontvangt u de ingezonden formulieren. Het e-mailadres is daarbij per afzonderlijk formulier in te stellen in de beheeromgeving. Het is geen enkel probleem om de verschillende soorten formulieren te ontvangen op diverse e-mailadressen.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten middels uw website te koop aanbieden. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen als u dat wilt. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Zelf hoeft u daar alleen de betaalkoppeling voor in te stellen. Verder middels de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Deze optie heeft u bovendien bij andere e-mails en teksten op uw site. Voordat u het CMS pakket koopt is er de mogelijkheid om een demo omgeving te bekijken.
Free Web Hosting