Affiliate inkomen met uw eigen affiliate shop

Wilt u geld verdienen met de promotie van diverse producten online? Dan biedt affiliate marketing u die gelegenheid. Bent u over bepaalde producten positief? Bestelde producten worden door de feitelijke aanbieder verstuurt naar de klanten. Bij affiliate marketing is het om die reden niet nodig om een voorraad bij te houden. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer een verkoop via uw verwijzing wordt gerealiseerd. Over het maken van een affiliate webwinkel kunt u op affiliate webshop meer lezen.

Soms worden advertentiesites gebruikt om affiliate producten te plaatsen. Indien u binnen uw marktplaats website productfeeds van affiliate netwerken kunt aanbieden is dat een fluitje van een cent. Mist uw script dergelijke functionaliteit, dan kunnen advertenties met affiliate producten vanzelfsprekend ook handmatig worden toegevoegd. Voorkomen dat uw advertenties verlopen is dan wel belangrijk, omdat u anders veel werk voor niets heeft gedaan.

Het afsluiten van webhosting is belangrijk, naast het aanschaffen van een CMS pakket. Het is belangrijk dat de bestanden van het PHP script op het webhosting pakket worden geplaatst. Het is een goed idee om ook een domein te registreren voor uw site.

Via de beheeromgeving kunt u eenvoudig de verschillende onderdelen van uw webwinkel aanpassen. Via de beheeromgeving stelt u in binnen welke categorieën u de producten van uw affiliate shop wilt indelen. Het beheerpaneel geeft u tevens de mogelijkheid om de kleurstelling aan te passen. Hierboven staat een link naar meer informatie over het starten van een eigen affiliate winkel. Naast een PHP script heeft u tevens webhosting en een passende domeinnaam nodig om uw eigen internetwinkel te kunnen beginnen.

Feeds kunnen eenvoudig binnen uw shop worden toegevoegd. Technische kennis is niet echt vereist. Hoeveel producten er per feed zijn toegevoegd, kunt u nazien in een log. Wilt u bepaalde producten tijdelijk niet tonen, dan kunt u een feed op inactief zetten.
Free Web Hosting