Bouw een lijst van uw favoriete websites

U kunt makkelijk een portaalwebsite in elkaar zetten. Sterker nog, u kunt zelfs een webportaal samenstellen met een categorisering per thema. Per dochterpagina kunt u rubrieken toevoegen, waarbinnen u uw bookmarks kunt opnemen. U kunt per deelthema een rubriek aanmaken op de verschillende dochterpagina’s.

Meer informatie nodig over een handig te gebruiken script waarmee u een startpagina website kunt samenstellen? U kunt dan Gemakkelijk uw favoriete sites online op een rijtje eens doorlezen. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. U kunt het script meteen op de website van de ontwikkelaar bieden.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. De bestanden kunt u daarna heel makkelijk op uw hosting plaatsen. Nadat u de bestanden heeft overgezet, kunt u de installatie starten. Voor de website relevante informatie kan tijdens de installatie opgegeven worden. Zoals de meta gegevens voor Google en de gegevens voor de databaseverbinding. Tevens krijgt u de mogelijkheid om een beheerdersaccount aan te maken. U kunt op ieder moment met dit beheerdersaccount inloggen op de website en aanpassingen op de website aanbrengen.
Free Web Hosting