Nieuws FBME

Het gaat slecht met FBME Bank die is gevestigd in Tanzania en Cyprus. De bank is sinds juli 2014 onder bewind geplaatst. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Het is voor klanten lastig geld op te nemen, omdat er voorwaarden aan verbonden zitten.

Uit een rapport blijkt dat de screening door FBME slecht is en daardoor dubieuze klanten worden aangetrokken. Dubieuze klanten zoals terroristische en criminele groeperingen. Dit heeft de centrale banken van Cyprus en Tanzania doen besluiten de bank onder bewind te stellen.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Een gevolg hiervan kan zijn dat er uiteindelijk betalingsproblemen bij FBME Bank gaan ontstaan. Daarnaast is de klantenservice niet op de hoogte van de regelgeving.

Het artikel FBME administrator rules out loyalty scheme payment before court ruling is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting