Uw moderne startpagina website realiseren

Startpagina’s worden nog vaak gebruikt. Het is uiteraard belangrijk dat de links bijgehouden worden. Helaas werkt men ook de PHP code van de website dikwijls niet bij.

Als u daar oor naar heeft, kunt u tevens eens de pagina Startpagina script rustig bekijken. Zonder dat u zelf een script hoeft te schrijven, kunt u direct starten met het inrichten van uw eigen startpagina website. U kunt zonder PHP kennis met uw eigen startpagina website aan de slag. Met het startpagina script kunt u aan elke dochterpagina gemakkelijk een eigen subdomein toekennen. Het startpagina script zal de juiste dochterpagina zoeken bij het opgevraagde subdomein. Het is dus niet nodig om u in de technische oplossing te verdiepen.

Naast links kunt u daarnaast widgets op uw startpagina plaatsen. Wanneer gewenst kunt u nieuwsblokjes plaatsen op diverse dochterpagina’s. Weet u een interessante RSS feed, dan kunt u deze eenvoudig toevoegen. Iedereen die een eigen startpagina op uw website heeft, kan deze widgets gebruiken.

Een online inkomen is daarnaast te realiseren met het startpaginascript. Geld kan worden verdiend met de verkoop van backlinks. Iemand die een link aanmeldt, kan bovendien de gewenste dochterpagina en de gewenste rubriek kiezen.

Eventueel kunt u het bezoekers toestaan om een eigen account te registreren. Het samenstellen van een eigen startpagina is met een account mogelijk. Ze kunnen bovendien een subdomein kiezen waarmee de startpagina vervolgens te bezoeken is. Onderaan iedere startpagina ziet u het aantal links staan.
Free Web Hosting