Update FBME

Het gaat slecht met FBME Bank die is gevestigd in Tanzania en Cyprus. Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

De bank screent haar klanten slecht en trekt hierdoor twijfelachtige klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN uit juli 2014. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

Steeds meer klanten willen dan ook hun spaargeld die bij FBME Bank staat opnemen. Een gevolg hiervan kan zijn dat er uiteindelijk betalingsproblemen bij FBME Bank gaan ontstaan. Daar komt bij dat de klantenservice geen goede hulp biedt.

Het artikel FBME staff reach deal on payment of wages and benefits is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting