Maak uw eigen marktplaats

Staat het beginnen van een marktplaats in uw planning? Verder wanneer u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. U kunt met een marktplaats script uw advertentie website gemakkelijk opbouwen. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Het aanmaken van advertenties wordt voor adverteerders makkelijk als u een advertentie script gebruikt. Via een reactieformulier kan er makkelijk een reactie op een advertentie worden verstuurd naar een adverteerder. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Voor een geschikt marktplaats PHP script verwijs ik u graag naar de pagina Uw marktplaats gemakkelijk beginnen. Zo zijn er verschillende opties waar een adverteerder uit kan kiezen bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Met het marktplaats PHP script kunt u betaalde rubrieken aanmaken aan uw advertentie website. U kunt met uw advertentie website diverse betaalmethoden ondersteunen. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners op uw advertentie website. Het aanmaken van een Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig. Een alternatief is het plaatsen van affiliate banners aan uw advertentie website. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

De webdeveloper heeft ook de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het advertentie script. De belangrijke gegevens voor de zoekmachines zijn tijdens de installatie in te vullen. Wilt u deze later veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dat is eenvoudig te doen. Verder kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de verschillende categorieën op uw advertentie website invullen. In een “Laatst bekeken” blokje worden de advertenties weergegeven die u als laatst heeft bekeken op de advertentie website.
Free Web Hosting