Startpagina website realiseren informatie

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een startpagina script is niet duur. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. Het is meestal mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Handleidingen bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan middels de beheerpaneel simpel een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig.
Free Web Hosting