Een mooie startpagina samenstellen

Het in elkaar zetten van een startpagina is niet heel lastig. Er bestaan veel Nederlandse startpagina websites waar dat uitstekend te doen is. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Een account kunt u via een aanmeldformulier op de startpagina website aanmaken. Met uw gebruikersaccount kunt u vervolgens uw eigen startpagina samenstellen. Bij het aanmaken van een startpagina mag u een subdomein kiezen waarop de startpagina bereikbaar zal zijn. Meestal moet u ook een titel invoeren. Het is een vrij eenvoudig proces dat u snel onder de knie zult hebben.

De startpagina is opgebouwd uit verschillende rubrieken, welke u zelf dient toe te voegen. Vervolgens plaatst u hierin de links. Soms kunt u ook afbeeldingen en video’s weergeven op uw startpagina. Op een aantal startpagina websites kunt u op deze manier reclamemateriaal toevoegen. Hiermee wordt het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Op Eigen startpagina kunt u meer lezen over de voordelen en mogelijkheden van zelf een startpagina samenstellen.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Is de betaling succesvol verlopen, dan ziet het script dit in veel gevallen. De link is dan vaak ook direct zichtbaar op de startpagina website. Om zelf een dergelijke site op te zetten, dient u te beschikken over webhosting. Op deze webhosting installeert u vervolgens een startpagina script. Heeft u een eigen startpagina website dan heeft u een stuk meer controle over uw dochterpagina’s. U hoeft dan ook niet te voldoen aan voorwaarden, waar bij andere websites soms wel sprake van is. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.
Free Web Hosting