Uw eigen startpagina maken

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. U hoeft niet te betalen voor hosting of het subdomein dat aan de dochterpagina is gekoppeld.

U moet zich eigenlijk een georganiseerde lijst met links voorstellen. Men zal de links op onderwerp sorteren. Voor de onderwerpen kan men rubrieken aanmaken. Links over hetzelfde onderwerp staan zo dicht bij elkaar. Dit is voor de bezoeker fijn. Ook helpt u de zoekmachines een handje met indexeren en bepalen waarover de sites gaan. Gebruik zoekwoorden in de titel.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Een eigen website voor uw bedrijf, alle praktische zaken op een rij. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. U kunt Google Adsense plaatsen. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Door startpagina’s kunnen uw andere sites beter worden gevonden in zoekmachines. Gebruikt u een startpagina script dan zit u al helemaal goed.

Free Web Hosting